Arteon er indbegrebet af luksus, dynamik og forførende design

Traditionelt set skulle man tro, at man skullet gå på kompromis med rummelighed og funktionalitet i en coupébil, men her bryder Arteon normen ved at kombinere den intime atmosfære i en coupé med mere rummelighed, fleksibilitet og komfort, end du finder i mange klassiske luksusbiler. Den lave taglinje og et instrumentbord domineret af en bred midterkonsol og horisontale linjer, der løber ud i dørene, giver de forreste passagerer oplevelsen af at være pakket ind som i en klassisk coupé. Bagsædepassagererne har – takket være den lange akselafstand – 50 mm mere benplads end i Passat, og et bagsæde, hvor yderpladserne visuelt og ergonomisk har karakter af individuelle sæder, bidrager til en sportslig og eksklusiv oplevelse. Arteon er designet som en praktisk fem-dørs fastback og under den store bagklap er der et 563 liter stort bagagerum – stort nok til at rumme fem personers feriebagage eller et par store golftasker.

Arteon Elegance og R-Line
Arteon tilbydes i to udstyrsversioner, henholdsvis Elegance og R-Line, der adskiller sig visuelt både i eksteriør og interiør. Elegance har et klassisk eksklusivt udtryk, hvor R-Line er specificeret med fokus på sportsappeal, men fælles for begge versioner er et omfattende standardudstyr, der løfter komfort, funktionalitet og sikkerhed til nye højder for biler i denne klasse. 

Alle versioner af Arteon kommer med DSG-gear, Ergo Comfort-sæder med Alcantara/Læder-indtræk, Composition Media-infotainmentanlæg med 8” touchskærm i glas, 3-zone klimaanlæg og fjernbetjent centrallås med keyless-Go-funktion. Sikkerheden er også i top i Arteon, der har Adaptiv fartpilot op til 210 km/t og Lane Assist, Front Assist inkl. City Emergency Brake og LED High-forlygter med kurvelys.

Nedenfor kan du se en præsentation af Arteon

Kontakt os for at høre mere om Arteon og booke en prøvetur.

Kontakt os