Lagermodeller til levering inden den 1. april 2019

Lige nu kan du gøre en god handel på en af vores mange lagermodeller, hvis du slår til inden d. 1. april 2019.

Fra den 1. januar 2019 vil alle bilers forbrugsoplysninger være baseret på WLTP, det betyder en ensformet fastlæggelse af brændstofforbrug og udstødningsemissioner på verdensplan. WLTP tager højde for en køreprofil, der ligger tættere på hverdagen end den tidligere NEDC-standard.


Fra den 1. april 2019 vil den danske afgift blive fastsat efter WLTP forbrugstal. Det betyder, at biler, der første gang indregistreres fra den 1. april 2019 vil få fastsat deres afgift med udgangspunkt i WLTP-testmetoden. Det vil for mange biler betyde en stigning i bilens salgspris. Læs mere om lovforslag nr. 237 A om ændring af reglerne for fastsættelse af brændstofforbruget for visse biler efter brændstofforbrugsafgiftsloven (grøn ejerafgift) og registreringsafgiftsloven (lov nr. 1130 af 11. september 2018).

Vi har biler på lager til levering inden den 1. april, hvilket betyder, at det vil være muligt at få udleveret en bil til den nuværende afgift.
Nedenfor har vi listet et par af vores lagermodeller op for at tydeliggøre afgiftsændringens betydning. Hvis du er interesseret i en lagermodel til levering inden den 1. april 2019, bedes du kontakte din nærmeste Volkswagen Forhandler.

Se de aktuelle lagermodeller ved at klikke her