Hvis uheldet er ude er det dig, der bestemmer

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Volkswagen Grenaas pladeværksted er godkendt af Volkswagen-fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Volkswagen Grenaa er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Gratis lånebil

Hos Volkswagen Grenaa stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed, når din bil er på værksted. Du kan køre op til 100 km. om dagen uden beregning og er er 5.000,- i selvrisiko som dog kan undgås ved at købe selvrisikoforsikring til kr. 99,- pr. dag. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen

cef76837-da7d-4560-bb30-d0b5449f9364_635761792303468237.jpg

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en speciel rude med enten antenne, regnsensor eller andet, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original.

Læg vores folder i dit handskerum

Vi har udarbejdet en lille praktisk folder, som du med fordel kan downloade og printe, hvis du klikker på billedet til højre. Så er den altid klar i dit handskerum i tilfælde af et uheld.

Vejhjælp

Du er dækket af Volkswagens meget omfattende vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. Læs mere om vejhjælp her.

Få mere at vide af en af medarbejderne på vores pladeværksted.