Aldrig har det været nemmere at blive kørende i Golf

Volkswagen Golf er bilen med de mange kvaliteter, der gennem årene har defineret en hel bilklasse. Nu sætter Volkswagen trumf på med introduktionen af et nyt stærkt privatleasingprogram, et Service- og Reparationsabonnement og en ny Golf Connect-kampagnemodel.

Aldrig har det været nemmere og mere attraktivt at blive kørende i en Golf. Bilens kvaliteter er velkendte, og nu kommer den i en pakke, der gør den ekstra attraktiv for dem, der er på jagt efter en gennemtænkt familiebil i kompaktklassen.

Glem alle bekymringer om uforudsete udgifter til værkstedsbesøg, for uanset hvilken ny Golf du vælger at købe, følger der et Service- og Reparationsabonnement med i prisen. Det løber i 3 år eller 45.000 km, hvor bilen vil blive serviceret og repareret af erfarne Volkswagen-teknikere.

Service- og Reparationsaftalen til en Golf har en værdi af 5.000 kr.

En anden nem måde at blive godt kørende i en ny Golf er ved at benytte Volkswagens attraktive privatleasing. Med en udbetaling på kun 5.000 kr. og en månedlig ydelse fra 3.599 kr. i 24 måneder kan du køre hjem i en ny Golf uden at skulle tænke på hverken uforudsete udgifter eller værditab. Tilbuddet gælder en veludstyret Golf Comfortline, der kommer med den 130 hk stærke og brændstoføkonomiske 1,5 TSI-turbomotor, der takket være finesser som automatisk cylinderfrakobling, kan køre op til 16,7 km/l. Tilbuddet gælder for den dynamiske 5-dørs hatchback-version og – hvis du ønsker endnu mere Golf – den rummelige Variant-version med et 605 liter stort bagagerum.

Ny i modelprogrammet er Golf Connect, der kommer standardudstyret med metallak uden merpris og App-Connect, så du via den 8” store touchskærm i bilens Composition Media infotainmentsystem kan styre forskellige funktioner på din smartphone så som musik, aflytte SMS eller benytte navigation. Oven i det har vi givet Golf en skarpere pris, så en 5-dørs Golf Comfortline Connect 1,6 TDI med 115 hk koster fra 253.496 kr. Drømmer man om mere motorkraft og kørekomkort, kan en Golf Highline 2,0 TDI med 150 hk, 7-trins DSG-gear og sportsundervogn fås til priser fra 304.994 kr. Er der behov for plads til hund og ekstra habengut, kan Golf Variant fås i de samme versioner for en merpris på lige under 14.000 kr.

Læs mere om de mange tilbud på www.volkswagen.dk


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk